Indre forløsning for Faderhuset

Forslag til Faderhuset

Fællesmøde i Ungeren? eller hygger Faderhuset sig på Jagtvej 69?Ruth Evensen fra Faderhuset – du beretter i din syv-døgns dagbog (21/10) om en uge med glæder og skuffelser. Det kristne livssyn skinner igennem, og man kunne sådan ønske sig, at du lod noget falde på de unge i Ungdomshuset. Ja, du har retten på din side og har grund til at føle, at de københavnske lokalpolitikere har forsøgt sig med ufine midler, for at råde bod på fortidens synder. Og ja, når brugerne af Ungdomshuset taler voldens sprog, er det milevidt fra de kristne tanker om at vende den anden kind til.

Men kunne Faderhuset alligevel ikke overveje at sælge? Bedende hænder I har nøglen til at løse konflikten, og gøre mennesker glade. Deriblandt Nørrebro-borgere og politifolk som i givet fald vil slippe for voldelige optøjer. For jer er det et win-win-scenarie, da jeg tvivler på, at I nogensinde vil kunne få ro på Nørrebro, og samtidig vil et salg forsyne jer med den moralske kapital i denne sag. Og mon ikke kommunen kan hjælpe jer med at finde et bedre sted.

KrucifiksDu skriver selv: ”Tilgivelse er jo, når man ikke tilregner den anden nogen skyld. Og at man mener det af et ægte hjerte. Det giver en forløsning indadtil.” Et salg af Jagtvej 69 vil give mere forløsning end du og Faderhuset i et helt liv kan drømme om.
(Læserbrev bragt i forkortet form i Politiken 25. oktober 2006)