Når årets laks bliver til en anden fisk (eller “Find en fisk”)

Landsforeningen for bøsser og lesbiske belønnede i 2004 Anders Fogh med titlen som årets laks, for hans opbakning til homoseksuelles ligestilling. Noget tyder på, at det var den forkerte fisk.En ægte laks
Anders Fogh har siden 1997, og især fra begyndelsen af VK-regeringens tiltræden støttet op om lesbiskes ret til kunstig befrugtning på det offentliges regning. Mange håbede på, at Venstre ville vise sig som et urokkeligt liberalt parti, og bakke op om et lovændringsforslag der ophæver forbudet fra 1997. Men Venstres sundhedsordfører Jørgen Winther, og flertallet i V-gruppen, arbejder torskedumt En torsk er nok mere passendepå at smide ligestillingen ud på dybt vand. Alligevel holdt forslaget sig i første omgang oven vande.
Det bliver spændende at se, hvordan den normalt så åleglatte Anders Fogh, kan vride sig ud af det der ligner et tillidsbrud. Han får i hvert fald brug for, at skifte ham fra haj til lille uanseelig hundestejle, hvis han fejler i denne ligestillings-lakmusprøve. Sagen forstørrer Venstres interne liberale splid, og som resultat man konstatere, at partilinjen uden held forsøgte, at være en hæmsko for homoseksuelles ligestilling i Danmark. Venstre – så ved du, det er en død sild.En sild - dog ikke død
(Ikke bragt læserbrev – I ren Da Vinci-stil er der gemt otte fiskenavne i teksten, kan du finde dem alle? (-;)

0 tanker om “Når årets laks bliver til en anden fisk (eller “Find en fisk”)”

 1. Øv!
  Jeg kan kun finde følgende 6 fisk i dit skarpe indlæg!!
  Laks, ål, torsk, haj, hundestejle og sild!(-:
  V.H. Lisbeth

 2. Så må du på den igen – jeg kan røbe at de to sidste er lidt sværere, idet de ikke er så tydelige som de andre (-:

 3. Rokke er den 7.
  Hjælp udbedes til den 8.??
  Jeg har da læst Davinci mysteriet –men ikke grundigt nok (((-:

 4. STØR! Jeg er en klaptorsk! Men den var godt gemt!!
  (-: Ægte kaviar har jeg smagt en gang, den var hjembragt fra Rusland og ikke vanvirrig dyr , men alligevel ikke såå fantastisk som jeg troede.
  V.H. Lisbeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *