Pind ser for meget Star Trek

Hvorfor gøre brug af tænketanke og politiske rådgivere, når man i stedet kan nøjes med at sætte en dvd med ’Star Trek’ på? Det må have været Søren Pinds tilgang, da han besluttede, hvordan han med den største introfanfare kunne lancere sig selv i Integrationsministeriet. 

For netop ’Star Trek’-serien rummer de måske største bad guys i science fiction-historien. Navnet er ’Borg’, og disse pseudo-cyborg menneskelignende droner er blevet udødeliggjort med sætningen: ”You are about to be assimilated, resistance is futile.”

’Borg’-skurkene er ydermere kendetegnet ved, at de ikke har noget ønske om forhandling under deres konstante søgen efter personlig perfektion, som også deres fjender udsættes for via tvungen assimilation.

Med Søren Pind som minister synes ’Star Trek’ dog at være at foretrække, idet ’Borg’-figurerne trods alt kun beboede en fjern galakse og eftersom de gode sejrer i den sidste ende.

(Bragt i BT d. 16. marts 2011)

En tanke om “Pind ser for meget Star Trek”

  1. Smukt! 🙂 Fed sammenligning. Bare Pind ikke begynder at citere Klingons også…

    Underholdningsværdien ved Pind som minister er ikke til at tage fejl af. Håber ikke der er nogen der ser ham som andet end en pauseklovn indtil næste valg…

Der er lukket for kommentarer.