Homoseksuel adoption – endelig bliver det vedtaget

Det gælder vore børns fremtidJeg har netop erfaret, at der tegner sig et flertal i Folketinget for at homoseksuelle i parforhold får lov til at adoptere. Ifølge Politiken/Berlingske sker vedtagelsen med støtte fra ‘uregerlige’ venstrefolk – tak for det – jeg bliver altid så glad når politikere tager deres arbejde alvorligt, deler sig efter anskuelser og står ved det når der skal trykkes på knappen (nu er sagen egentlig spøjst nok karakteriseret som en ‘etisk sag’ hvor MF’erne stilles fri af deres folketingsgrupper – så at samstille sagen med andre ‘normale’ lovforslag lader sig dog ikke gøre).

Dagen i morgen bliver en festdag. Først og fremmest vil det gavne børn fra fattigere dele af verden med enten en forlist opvækst eller dunkle fremtidsudsigter. Tænk at det skulle tage så lang tid før et flertal sendte et signal om, at det er bedre for et barn at vokse op hos et kærligt homoseksuelt par, end på et fattigt rumænsk børnehjem.

Derudover er det et væsentligt fremskridt for ligestillingen i Danmark.