Er Politiforbundets formand demokrat?

Peter Ibsen føler sig frustreret over den verserende debat om forløbet under rydningen af Ungdomshuset. Se Politiken
Ground 69

Det skal han da være i sin gode ret til, men når frustrationen fører til trusler om at en uvildig undersøgelse vil føre til, at politiet i fremtiden ikke vil gøre deres arbejde, er han ude på et skråplan.

Hvordan Peter Ibsen kan tro, at det i sidste ende gavner politiets ansatte, at forsøge at knægte en demokratisk debat, går over min forstand.

Og hvorfor må rydningen ikke gås efter i sømmene? Har man noget at skjule?

Jeg må understrege at SF er imod enhver form for vold, og tidligere har taget afstand fra de voldelige aktioner på Nørrebro, men at man i det samme åndedrag må se det som sin demokratiske pligt, at forholde sig kritisk til om politiet evt. har brugt uretmæssig magt i forbindelse med rydningen af Ungdomshuset.