Pinligt Fogh !

180px-Day old chick black backgroundNU må det stå tindrende klart for alle, hvor hunderæde Venstre og Anders Fogh er for at møde Helle Thorning i åben debat. De politiske kommentatorer der i de kommende dage, på nogen som helst måde formår at udlægge dagens sværdfægtning som en sejr for Fogh, bør trække sig tilbage eller erkende at de fører politisk kamp og ikke udøver kritisk journalistik.

På dagens pressemøde udtaler han nedladende, at han ikke vil til debat med Helle T, fordi de ikke har en politisk plan, og at det ikke vil være en lige debat. Goddag mand, økseskaft – du er bare for pinlig Fogh. Som om at vi skulle tro på, at han er sådan en amatørisme-sportsmand der kun vil kæmpe når vægtklasserne er helt lige. Enhver politiker vil da hjertens gerne møde den største udfordrer, hvis vedkommende kan udråbes som inkompetent og uden politisk mål og med.

Ikke nok med at Fogh udstiller sine egne svagheder, han efterlader landet lamslået i et et demokratisk underskud. Med Irak-krigen igangsattes et nulpunkt for kritisk politisk debat. En statsleder der ikke tør debattere – kylling!