Så skrev han sgu alligevel noget om SF !

Den første læserpanels-kommentar i Politiken er sendt afsted og kan nu ses på adressen: http://politiken.dk/laesernesredaktoer/laeserpanel. Håber I kigger forbi og giver jeres besyv med.

Jeg havde sådan set sagt til mig selv: “Prøv nu at se om du kan lade være med at skrive om SF”. Men så kommer avisen, og med den en leder og en artikel om SF’s ‘postive pegen på Helle T.’ Og nu var det jo lørdag aften, og i Berlingske i går at SF meldte ud, så hvad skal man dog gøre. Det er jo dugfriske nyheder. Så sådan blev det. Partifarven fornægter sig ikke, men dog formidlet på lidt anden vis end normalt.

Hvis ikke skulle jeg måske bare have skrevet om sex med dyr. Det er da noget der rykker. Og så alligevel ikk’ – så ‘skomager bliv ved din læst – ikke din hest’