Derfor er DR2 så vigtig

Freddie Mercury - et ikon for mange, ikke blot homoseksuelleHvilken anden kanal ville ellers sende et så interessant tema-program som det der i dag genudsendtes om de største mandlige homomusikere. Og så det dejlige genhør med alt for meget flabet og fed musik. Et spørgsmål trænger sig dog ofte på i denne forbindelse. Hvis man ønsker seksuel ligestilling, og at alle skal kunne leve i fred uanset seksuelle præferencer. Hvorfor er det så lige at der gerne ønskes en ekstra udadvendt, og seksuelt kæmpende fremtoning fra især kendte homoseksuelle (og evt. også fra homoseksuelle i al almindelighed)? Hvis ikke du springer ud offentligt svigter du sagen!
På sin vis syntes jeg at det er værd at tygge på Michael Stipes udsagn om, at det stærkeste statement han som homo kunne udsende bare var at være sig selv, og altså på trods af sin stjernestatus ikke gøre noget sønderligt ud af sin private seksualitet.