Skattestop betyder blot skattehop – om tyveriet af lejernes penge i Landsbyggefonden

Skattestoppet lever udelukkende på en camouflering af andre udgifter og brugerbetalinger. Samt i allerhøjeste grad på smart udtænkte metoder til at skaffe pengene via andre kanaler, hvor det bliver mere akademiske diskussioner om hvorvidt skattestoppet brydes eller ej.

Seneste tyveri er helt ekstremt – nemlig at regeringen OG DANSK FOLKEPARTI (husk det nu!) igen vælger at tage 4 milliarder fra Landsbyggefonden til at bygge nye ældre- og plejeboliger. Pengene som lejerne indbetaler overhuslejen skulle have været brugt til vinduer, isolering og reperationer i almene boliger. Dem med de smalleste skuldre skal efterhånden bære mest i vores samfund, mens forgyldte boligejere ikke betaler pga. skattestoppet. Siden 2002 har Fogh lænset Landsbyggefonden for nu ialt 12 milliarder

Den omvendte Robin Hood-model slår til igen og igen. Det er grimt, meget grimt.