Fantomet blev MC Fight Night Champ

Fantomet i SF's 1. maj telt

Tillykke til Fantomet, denne 18-årige komet som i lørdag aftens store finale i KB-Hallen, blev en fortjent vinder af det store ‘Guld’-bælte. Symbolet på årets freestyle-vinder. Det var en fornøjelse at DR2 sendte direkte fra årets event. Her kunne man se adskillige ordekvilibrister i ringen, under glimrende ledelse af Jøden. Når jeg fandt at battle-niveauet enkelte gange var lidt svingende, skal det opfattes udfra en dyb respekt for det mod, og det talent som alle deltagerne besidder.

Fantomet var den bedste i går, men er endda en mester som kan blive bedre til at komme ud over rampen og tydeligere i sin artikulation (microfon control). Han er pt den hurtigst tænkende og hurtigst talende MC’er. Ja, jeg tror faktisk at han ville blive dobbelt så giftig, hvis han nogen gange tillod sig selv at sætte tempoet ned, for at få leveret de skarpeste lines med mere punch. Når jeg selv syntes, at det er sjovt med ham som mester skyldes det også, at jeg ved vi er i samme venstreorienterede politiske boldgade. Jeg har oplevet ham i SF’s telt til 1. maj 2005 i Fælledparken, og var ved at tabe øjne, næse og mund over, at et så ungt hoved kan rumme så mange ord, og få dem ud i sammenhæng med hinanden.