Politisk sejr på Frederiksberg – Magistratens studietur evalueres

Efter læserbrevspres lykkedes det heldigvis, at få borgmester Mads Lebech til at trække i land og lytte til saglige argumenter. 

Det var glædeligt at magistraten med borgmesteren i spidsen, i sidste ende valgte at lytte til den kritik jeg har fremført. Som omtalt i sidste nummer af denne avis skal magistraten til Toronto, og efterfølgende udfærdiges og offentliggøres der en grundig evalueringsrapport.
Beslutningen bør dog senere udvides til at gælde alle kommunalbestyrelsens udvalgsrejser. En undersøgelse af turenes relevans, og af hvorvidt de fører politiske resultater med sig, er en kvalitetssikring af forbruget af borgernes penge. Sagen viser, at det er vigtigt at almindelige borgere og politisk aktive på Frederiksberg, på saglig vis giver deres mening til kende. Det er nemlig muligt at rykke ellers afvisende politikere, når argumenterne er gode nok.

Se første indlæg om sagen her
Se andet indlæg om sagen her