7-4 til Schalke, Poulsen, Sand og Larsen (2 mål)

Vildt – dagens bundesligakamp viste tydeligt, hvorfor fodbold er den mest fuldkomne sportsgren. To store selvstændigt skabte mål fra Søren Larsen – tænk at den store kleppert stadig kan overraske fodboldfolket. Spændende at se hvilken storklub Poulsen efter denne sæson ender i – måske som mere ligevægtig midtbanemand i Real Madrid og så Graver til United?

0 tanker om “7-4 til Schalke, Poulsen, Sand og Larsen (2 mål)”

  1. Hmm jeg vil nok tillade mig at mene noget ganske andet. Fodbold er langt fra den mest fuldkomne sprotsgren. Der sker jo aldrig noget. Det tager 90 minutter og der sker ikke meget andet end denne her bold flyver lidt frem og tilbage mellem nogle overbetalte boldkunstnere.

    Formel 1 tager ca. 90 minutter og der kan man da tit være så heldig at se et styrt eller to. Se det er en rigtig sport. 🙂

    Forresten.. Hvem er ham der Schalke?

  2. Jamen Ulrich – Schalke 04 er en tysk fodboldklub.
    Formel 1 er sgu da kun skægt i starten og så når man skal se hvor hurtigt de fylder benzin på.
    Men ja, fodboldspillere er ofte overbetalte – deri er vi enige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *