Kvinder smider tøjet for velgørenhed (men ikke for ligestilling)

Hvorfor er det nu lige, at seksualiseret afklædthed er nødvendigt for at samle penge ind til gode formål?
I Sverige har 12 svenske kvinder smidt tøjet for at samle penge ind til forskning i den såkaldte genusmedicin ved Karolinska Institutet. Det drejer sig om at undersøge forskelle i, hvordan mænd og kvinder reagerer på den samme medicin.

Måske skulle man undersøge forskelle i, hvordan mænd og kvinder samler ind til gode formål. For ingen forventer vel en afklædt Gøran Persson, Bjørn Borg eller Jan Guillou.

Det er sgu’da mærkværdigt, at man for at samle penge ind til formål til gavn for ligestilling, partout bliver nødt til at skade sagen på anden vis.

Jeg undrer mig og måske er det bare et spørgsmål om tid før det samme sker i Danmark. Men vær forvisset om at det bliver kvinder, og ikke Steffen Brandt, Ib Michael, Naser Khader, Thomas Vinterberg, Tøger Seidenfaden, Kurt Strand eller Stig Tøfting (undskyld – min fejl – han kunne godt finde på det!) der stiller sig op foran kameraets linse.
Læs om de svenske kalenderpiger i Politiken og se tillige denne kritiske kommentar i svenske Aftonbladet

En tanke om “Kvinder smider tøjet for velgørenhed (men ikke for ligestilling)”

  1. God pointe Balder.
    Personligt ville jeg da ikke have noget imod at se Steffen Brandt uden klude på. Bortset fra det, bryder jeg mig heller ikke om den retning tingene har taget de senere år. Kvinder er groft sagt blevet gjort til “bryster og baller” uden hjerne.
    Mvh AR

Der er lukket for kommentarer.