Heureka! Fogh og co. er jo styret af himmellegemernes placering

Sikke en øjeåbner af en nyhed fra i går: Thailands overtroiske premierminister, Thaksin Shinawatra, har erklæret total tavshed resten af året, fordi han mener, at planeten Merkur står ugunstigt for for offentlige kommentarer. “Merkur står i lige linje med mit stjernetegn, og Merkur er ikke god. I bliver nødt til at vente til næste år,” var premierministerens eneste udtalelse efter et topmøde i weekenden.
Det forklarer jo alt – Regeringen er jo styret af astrologi:

Anders Foghs hyppige tavshed om Irak-krigen er foranlediget af Saturn’s underlige ringe – Når Banedanmark ikke ser for godt ud, er det fordi Flemming Hansen ville vente på bedringer i Krebsens Vendekreds.

Eva Kjer må kun mene at ulighed er godt når Hvalfisken står overfor Uranus.
Når Helge Sander udbetaler vigtige gaver til venner og især flygtigt bekendte er det fordi Lille Bjørn var særdeles gunstig.
Når Brian Arthur aldrig får sagt noget rigtig klogt, som ikke relaterer til hans ønske om en fremtidig karriere i en international sportsorganisation, skyldes det at han slet ikke tror på doping og overtro.

Det var ærgerligt for Søren Pind at han ikke var opmærksom på dette i timerne efter kommunalvalget – men tro mig astrologi kommer til at spille en fremtrædende rolle i dansk politik i de næste år. Det holder altså meget godt at kunne skyde skylden på et himmellegeme når man dummer sig 😉