Til åbning af Kvinde-krisecenter på Frederiksberg

Er hjemkommet fra åbningen af Dansk Kvindesamfunds nye kvinde-krisecenter på Vodroffsvej på Frederiksberg.
Flot arrangement, se billeder i mit galleri under Frb-billeder.
For SF på Frederiksberg havde jeg indkøbt en gave til stedet. Et bob-spil til de store børn og to Holmegaard vaser – tror de blev glade for det.
For kommunen er dette en appelsin i turbanen, idet stedet har dækning fra Socialministeriet de første tre år. Derefter håber jeg, at kommunen vil gå ind og yde støtte, og indtil da give støtte efter de ønsker som krisecenteret skulle have.
Et hav af frivillige (ca. 60) har allerede meldt sig – og det er netop denne frivilighed der bærer stedet. Hjælp med hjertet – ikke for egen vinding.
Alt godt fremover til frivillige, og kvinder og børn der er ramt af vold fra mænd i hjemmet. Den kan være både fysisk og psykisk, og som oftest begge ting i kombination. Ubehageligt er det, og ikke overraskende, at mange kvinder nedbrydes totalt af den konstante trussel om tæsk.