Søren Pind som homoseksuelt offerdyr

Pind’en omtales i en vittighedsstribe på Ritts hjemmeside – som en der “hu hej” vil score stemmer ved at kalde sig for bøsse. Ironien er metertyk, men Pind kunne på ingen måde se det sjove og krævede en undskyldning og en tilbagetrækning (det er jo sådan på mode). Hvorvidt striben er sjov eller sund for den seksuelle ligestilling vil jeg ikke debattere her – for som man siger: ” Om smag kan der ikke diskuteres” (-;

Under alle omstændigheder fik Søren Pind sin TV2-Lorry dækning, hvor han kunne stille sig op som nedtrykt og forsmået offer.

Tendensen er klar: Find en sag, hvor du er offeret og din (politiske) lykke er gjort.

Opfind en historie om den lille indvandrerdreng der slog dig ned og du bliver ihvertfald senere til grin. Men al omtale er nogen gange god omtale og ingen kendte damen før dette.

Jeg tror jeg cykler ud og falder over en 2m høj slimet dræbersnegl placeret uden for min dør af de smarte radikale, eller går hen og kaster vingummier på Borgmesterens (K) vindue indtil han kommer ud og hilser, hvorpå jeg går i kramper, fordi han havde fugleinfluenza på fingrene. Så er I sikre på at finde mig i kommunalbestyrelsen i den næste periode (hvis jeg da ikke ligger for lang tid på hospitalet).