For få skarpe politiske hjerner og lille King-guru.

Dejlig lørdag i dag – har haft tid til at klippe artikler ud af gamle aviser. Det er altid noget der giver dårlig samvittighed, men sjovt at falde over noget man ikke først studsede over. Som f.eks. et Information-interview (26/9) med DSU’s formand Jacob Bjerregaard der vil have S som eneste regeringsparti i en mindretals-regering…? Støttet af R, SF og Ø . Hø hø – morsom læsning – så absolut ikke de analytiske evner der bliver skiltet med her. Men vi skal have lov at drømme engang imellem.

Og så altid sjove Niels Hausgaard (den mand er indbegrebet af jysk coolnees) – han udtaler i dag i Søndagsavisen, at alle politkere burde sige “Havde jeg nær sagt… ” efter hver sætning for ligesom at kunne trække i land senere. Absolut griner.

Hausgaard mener også at der for få skarpe hjerner blandt dagens politikere. Damn, jeg er er bange for at han har ret. Jeg tør ihvertfald ikke medvirke i IQ-prøver på TV…

Men det er måske i grunden meget klogt – såhhh.

Ellers dejligt at få lyttet til lidt musik i fred og ro. Kashmir “Zitilites”, Mew “Frengers” og selvfølgelig lidt Depeche Mode når det er lørdag og jeg skal til fødselsdag på Amager. Tør sgu ikke købe hverken Mews eller Kashmirs nye. Er så bange for at blive skuffet, men anmeldelserne i grunden helt Ok for Kashmir og rigtig flotte for Mew. Så Kashmir i Tivoli – det nye virkede ikke helt på højde med det gamle – vi får se når jeg engang tager mig sammen.

Og nåh, ja så har vi fået en lille kronprins. Så nogen foreslå King-guru – den var da meget sød ikk? Vær sød at vække mig om nogen dage, når den værste kongerøgelse har lagt sig.

God lørdag aften til alle, og gudhjælpemig om ikke Søren Larsen skaffede Schalke point igen – på et billigt straffe, men den kunne dømmes.