Fejr Kvindernes internationale kampdag med SF og 8. marts-initiativet

Tagstillingmand.dk(Download og vidersend denne invitation: Fejr Kvindernes internationale kampdag med SF og 8. marts-initiativet

SF’s Ligestillingsudvalg har i år valgt at lægge 8. marts-energien i et stort fællesinitiativ der ønsker at sætte en massiv dagsorden i prostitutions-debatten.

Vi håber derfor, at du vil være med til at gøre denne sag festlig og slagkraftig, samt medvirke til at sætte et markant SF-fingeraftryk på denne historisk betydningsfulde dag – og altså også for den danske prostitutionsdebat.

På denne hjemmeside kan du læse alt om initiativet: http://www.tagstillingmand.dk/ – desuden kan du, hvis du er en mand, tilmelde dig kampagnen. Programmet som består af både et optog og en længere række spændende aktiviteter, samt fest og musik, kan ses på samme side, men er også vedhæftet denne invitation.

Gå med i optoget som SF’er
Optoget starter fra Rådhuspladsen lørdag d. 8. marts kl. 13. Alle SF’ere mødes kl. 12.45 ved trappen til Rådhuset. Vi har valgt at sætte fokus på sexkøberne ved simpelthen at klæde os ud i jakkesæt (nålestribede mm. og gerne attachetaske el. lign).

Vi opfordrer og håber meget, at du som SF’er vil bakke op ved at iklæde dig dette puds. Til dagen har SF (muligvis) fået trykt flyers om vores prostitutionspolitik, og Ligestillingsudvalget har fået lavet særlige pengesedler til brug for vores ’sexkøb’.

De bedste hilsner fra SF’s Ligestillingsudvalg v. formand Balder Mørk Andersen, som kan kontaktes vedr. dagen på 26140465 el. balder@baldersf.dk

PS. Fra 5.-7. marts deles der løbesedler ud i tidsrummet 15-17. Mød da op på Nørreport Station og giv en hånd med. Der er brug for alle.