Sæt X ved Balder Mørk Andersen på Liste F

Kære vælgere og bloglæsere 

Nu er det tid. Hvis du igennem de sidste godt tre et halvt år, har fundet denne politiske blog læseværdig, og at den selvfølgelig har rummet holdninger og visioner som du har kunnet genkende hos dig selv. Så er det simpelthen nu, at du skal vise det ved at stemme mig ind i Folketinget.

Balder Mørk Andersens plakat

Jeg brænder for det – og jeg mener selv, at jeg har noget at tilbyde, som både Folketinget og SF har brug for. Om jeg har ret – overlader jeg til dig at vurdere, men sagen er, at:

  • Jeg har knoklet for at fremføre, og videreudvikle SF’s politik – ved især utallige læserbreve og artikler, og ved så mange blogindlæg, at min side blev den mest læste politikerblog efter Anders Foghs
  • Jeg har lagt mig i selen for som formand for SF’s ligestillingsudvalg, at tydeliggøre at mænd – kan og skal blande sig – fordi det drejer sig om vores fælles fremtid.
  • Jeg har som formand for SF’s retsudvalg forsøgt, at sikre et tydeligt modspil til VK-regeringens straf-tankegang, og indskrænkning af borgernes frihed. I SF vil vi have ‘straf der virker’ og ikke ‘straf der hævner’. Det er denne tilgang der i sidste ende giver færre ofre, og det ønske deler alle. 

Alle personlige stemmer kan ved dette valg vise sig at være meget afgørende. Du kan stemme på mig i hele Københavns Storkreds – lige fra Amager til Vanløse – fra Bispebjerg til Nørrebro – fra Vesterbro til Østerbro, og ikke mindst på Frederiksberg

En personlig stemme er ikke en spildt stemme – den tæller nemlig først til partiet SF. Det siger jeg fordi, at jeg har mødt en del borgere som har været i tvivl om, hvordan det hang sammen, og som netop fravalgte den personlige stemme fordi de troede, at den da ikke ville gå til partiet også.

Andre har bemærket at de bare altid stemmer på liste F. Men vi har brug for, at du tilkendegiver, hvem du ønsker skal repræsentere dig på Christiansborg. Hvis det især er pga. min indsats, at du har tænkt dig at stemme på SF – ja, så er det netop ved at stemme personligt på mig at du kan kvittere for det. Og tro mig – jeg vil være den selvsamme Balder som du har mødt her på bloggen – ikke værre, men forhåbentlig kun bedre. Jeg står ved alt som jeg har sagt og skrevet, og vil knokle for, at få så meget som muligt til at blive til virkelighed. Det kræver dog:

En anden regering – et stærkt SF – og en Balder på Borgen.