Søren Krarups usympatiske selvmål

Læg dig ned Tornerose og sov i mange år.Den knaldsorte DF’er Søren Krarup har med sine udtalelser om at muslimsk hovedtørklæde er at betragte som nazismens hagekors, atter udstillet et parti der aldrig bliver stuerent, og den regering som sidder på deres mandater.

Krarup bliver nu kaldt ind hos Pia K. og Thulesen Dahl, for igen at blive belært: “Schyy Søren, du lovede os at du ikke ville sige det højt længere”

Hvis Krarup ville føre kampagne mod at MF-kandidat Asmaa Abdol-Hamid (som foruden meget vi kan enes om, også rummer holdninger der ligger fjernt fra mit politiske ståsted) fra Enhedslisten skulle blive valgt til Tinget er han godt dum – alle ved jo, at det er værdifuldt at være et offer. Så hun kan nu næsten med sikkerhed tage plads i Folketingssalen – med sit tørklæde. Naturligvis, for vi lever vel i et frit land ikk!

Dette indebærer også Krarups ytringsfrihed (og andres ret til at give ham tørt på), så længe domstolene da vurderer at han ikke overtræder nogen lovgivning. Hvad dette angår viser historien, at han snart vil blive politianmeldt, af én eller flere der kan bruge den opmærksomhed, eller af oprigtigt hjerte ser det som et forsvar for sin tro. Herpå vil Krarups idioti og usmagelige udtalelser blive endnu mere udstillet, og vi vil i den sidste ende, som borgere i et samfund der har brug for fællesskab, alle tabe på det. Tragisk – eller hvad man også kan kalde en loose-loose-situation.