Balder som SF’s ligestillingsordfører?

Jamen, det skulle da være mig en glæde, selvom vi da allerede har en god en af slagsen i Pernille Vigsø Bagge.

I Urban har man i dag taget sagen om Krisecentre til mænd op. Det glæder mig meget at sagen har bidt sig fast. Nu skal det bare føre til handling, men heldigvis tegner der sig et politisk flertal for at sætte penge af til området.

Spøjst nok har Urban udnævnt mig til ligestillingsordfører for SF, og det førtes videre til TV2. Det er dejlig optimistisk 😉 men ikke helt korrekt.

0 tanker om “Balder som SF’s ligestillingsordfører?”

 1. Tja, det er svært at tage Pernille seriøst efter hendes hystade opførelse overfor “Speedbandits” filmen.

 2. Hej Christina
  Det bliver lidt for kortfattet fra din side, og jeg er ikke vild med at føre en debat her om noget der er skrevet på en anden side. Lige pludselig bliver det uklart hvad man egentlig har svaret på, apg andre vil have svært ved at følge debattens udgangspunkt.
  Måske du kunne formulere et spm. til mig i stedet?
  Vh. Balder

 3. Hvad mener du om at den nye forældreansvarslov ikke gælder for de børn, hvr forældrene ikke har haft samliv?

  Hvad mener du om bidragsreglerne?

  SYnes du en passiv/sporløs forældre bør betale mere eller mindre i bidrag?

  V.h. Christina

 4. Hej Balder.Jeg har i dag ringet til 33374444 og får tilsendt noget til mig i morgen. Tillykke med valget i går, jeg melder mig ind i SF for at være med til at få en anden regering, og føler partiet ligner en del af mine enteresser. Det kan jeg komme nærmere ind på samt se på min hjemmeside. Som du kan se bor jeg på Frederiksberg. Glæder mig til at høre noget fra dig. Med venlig hilsen Bodil-Margrete Schou.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *