Godt kalket til – åbent brev til Rikke Hvilshøj – om udvisningssag

Kære Rikke Hvilshøj
Du ønsker at sende den lille pige Anduena ud af landet, selvom hun har været i Danmark i godt 6 år og hendes nyresygdom ikke kan behandles i Kosova. I Dansk Folkeparti ville man nok kalde hende simulant, og påstå at børn fra Balkan ikke har nyrer. Du forsøger dig i stedet med bestilte fakta, der fastslår at vandet i Kosova er meget kalkfyldt, og at dette skulle gøre nyreproblemer til en ren folkesygdom.

Her er det så at jeg bliver bekymret, og aner en sammenhæng. Jeg bor på Frederiksberg, og med en politisk fortid i kommunen må du vide, at der her er meget kalk i vandet. Ja, så meget at man kan kalde vandet hårdt, præcis ligesom din politik. Men kan du som ex-vanddrikker på Frederiksberg ikke svare mig på: Hvor kalker man først til, i nyrerne – i hjernen – eller i hjertet?

(Bragt i Politiken 14. februar og i Lokalavisen Frederiksberg 15. februar – og ved en fejl også d. 22)

En tanke om “Godt kalket til – åbent brev til Rikke Hvilshøj – om udvisningssag”

  1. Skal Danmark være både sindssygehospital og andet hospital for alle, der bare kommer rendende.

    falkeøje

Der er lukket for kommentarer.