To emner: Bent Jensen/Dragsdahl-sagen, og fotos af prostituerede i Mexico City: Læs læserpanelskommentaren til dagens Politiken

Uddrag fra emne 1: 
Historieprofessor Bent Jensen er blevet udnævnt til leder for Institut for Koldkrigsforskning…..

Bent Jensen er en ideologisk frontkæmper, og valget af ham er diskutabelt, hvis ønsket om en pluralistisk og nøgtern tilgang skulle være gældende…..

Uddrag fra emne 2: 
Kvindernes kropslige udlevering sættes lig ’seksualitet’ – men for hvem er prostitution reelt seksualitet? For mændene ja, men for kvinderne er det nødvendigt salg af sex. Om disse mænd benyttes ordet ’kunde’, men det er den sproglige strategi hos pro-prostitutionslobbyister der kalder prostituerede for ’sexarbejdere’ i et alm. legaliseret handelsforhold. Selv benytter jeg ordet ’køber’….

Læs og debatter hele indlægget her: Politikens læserpanel

Update 15.marts 2007: Har grundet nedenstående kommentar-korrespondance rettet i overskrift og indlæg, for på den måde at sikre, at ingen bliver forledt til at se en forbindelse mellem omtalen af Politikens artikler om henholdsvis Bent Jensen/Dragsdahl-sagen og om gadeprostitution i Mexico City. Se hele indlægget her: Blogindlæg på BalderSF.dk

2 tanker om “To emner: Bent Jensen/Dragsdahl-sagen, og fotos af prostituerede i Mexico City: Læs læserpanelskommentaren til dagens Politiken”

 1. Hvad er det for noget svineri, du har gang i med “Bent Jensen og fotos af prostituerede”? Hvilken forbindelse har jeg til disse fotos, som jeg ikke kender noget som helst til?

  SWvar udbedes!

 2. Kære Bent Jensen
  Der er tale om to forskellige emner i forbindelse med ‘anmeldelser’ af Politiken som jeg lavede til deres læserpanel på nettet. Jeg kan se at overskriften er ufiks og derfor kan snyde, og vil derfor ændre den, tillige med uddraget.

  Med din erfaring indenfor kildelæsning kunne du måske på anden vis selv have fundet sagens rette sammenhæng, og evt. bedt mig rette i overskriften.

  Her kan du læse hele indlægget: http://www.baldersf.dk/2007/01/15/bent-jensen-kom-ind-i-varmen-gik-politiken-kold-læs-nu-hele-læserpanelskommentaren-til-lørdagens-politiken/

  og for god ordens skyld min senere tilføjelse: http://www.baldersf.dk/2007/01/22/bent-jensens-videnskabelige-striptease/

  Vh. Balder Mørk Andersen

Der er lukket for kommentarer.