Godt forsøgt Bodil Kornbek

bodil 05 lilleKristendemokraternes formand har nødtørftigt forsøgt, at spille sit parti på banen igen, som mægler mellem S og R. Men det virker som nogle små bemærkninger fra et interview med Ritzau, der i mangel af bedre julenyheder er blevet hevet frem, eller også har en pressemedarbejder været fremme i skoene.

Under alle omstændigheder er det allerede skudt ned af Henrik Sass (S). Lad os være ærlige: En sådan forsonings-mødeindkaldelse fra KD, kræver en større magtposition for at blive taget alvorligt. Først den dag (om den overhovedet kommer er højst usikkert) man med sikkerhed kan se meningsmålinger der sender KD ind på tinge igen, vil der blive lytttet en smule. Man rækker pt. ikke hånden ud til et parti der behøver stemmer fra R, S og SF, – som end ikke deltager på tinge – og som har en formand der endnu ikke har manifesteret sig synderligt.

Indtil videre må KD pænt vente udenfor Borgen, tale med borgerne i menighedssalene, og kime journalisterne ned. Men et velment forsøg på at tale sit hold på banen var det da fra Bodil Kornbek.