“Nu trykt i 75.000 eksemplarer” – læs læserpanelskommentaren fra Balder til dagens Politiken

Dagens miniquiz: Hvilken skrivelse er nu oppe på dette oplag? Mest sandsynligt kunne det have været det opdaterede oplagstal for en af gratisaviserne, optrykt i en annonce for en af konkurrenterne.

Det kunne også være det seneste, 9 år gamle radikale principprogram. Hvis Margrethe Vestager genlæste dette, og efterfølgende selv forsøgte at svare på spørgsmålet: ”I hvilket samarbejde, vil det være nemmest at føre radikal politik”, da tror jeg at hun på samme vis som langt størstedelen af partiets vælgere (1.sek. s. 6) ville sande, at det er med S og SF. Det ved man jo godt, at hun inderst inde selv er klar over, men som kronprinsesse føler hun vel, at hun loyalt skal beskytte de radikales skyklapkurs, og favne Naser Khader og resten af partiets højrefløj
[….]
Nuvel, de 75.000 eksemplarer kunne også være en fremtidsvision for bogen: ”Ritt – problemknuseren: ’Sådan reddede jeg Ungdomshuset – og andre anekdoter’. Kommer den til næste jul, vil det måske være glemt, at hun først stærkt presset overhovedet kunne få sig selv til, at indse at hun som Overborgmester et eller andet sted, måske skulle tage et medansvar for udviklingen….

Læs hele indlægget og debatter det her: Politikens læserpanel