Sex – og derpå Rikke Hvilshøj. Læs Balders læserpanelskommentar til søndagens Politiken

…inden jeg læser artiklen fanges min interesse af ordene ’sylte og S/M’ og derpå af ordet ’Pulefrokost’ og til sidst af et billede, som jeg først på lidt afstand kan se er en kvindenumse pakket ind i rødt lingeri. Sex på forsiden er en sikker sællert….

…Interviewet med Rikke Hvilshøj (PS, s. 6) efterlader mig lamslået og magtesløs. Er det et grundvilkår for politikere, og i særdeleshed ministre, at de skal ligge lidt af deres sjæl derhjemme inden de tager på arbejde? Mage til selvafslørende og flabet blindhed skal man nemlig lede længe efter. Regeringens og DF’s menneskekulde udstilles efter den slags interviews, men jeg er bange for, at det også påvirker den generelle politikerlede….

Læs hele kommentaren på Politikens læserpanelblog og deltag gerne i debatten. Om et par dage lægger jeg den hele ind her på min egen side.