Glimrende Kresten Schultz-Jørgensen-indlæg i Dato

Som borger på Frederiksberg – en kommune fyldt med købedygtige danskere – har det undret mig at ingen gratisaviser er dumpet ind ad brevsprækken. Men pludselig – Dato begyndte at ligge i min kasse. I dag kiggede jeg den så igennem, og søreme om der på bagsiden ikke var et rigtigt fint indlæg af Kresten Schultz-Jørgensen. En fint formidlet anekdote fra dagens morgen-Danmark i et S-tog, hvor en tigger som alle ignorerer i sidste ende tager det sidste stik hjem, ved at bevise at det gode menneske ikke kan skues på hårene. Uden at være belærende eller moraliserende formår Kresten Schultz, at røre ved noget i os. Hvordan gøres det – jo ved ærligt at tage udgangspunkt i sine egne fordomme, i stedet for at sætte sig på en piedestal og se ned på andre. Flot.