Skal køb af sex forbydes ?

Onsdag den 19. oktober arrangerer jeg et møde om prostitution i Byggeriets Hus på Frederiksberg kl. 19.

Prostitution: Skal køb af sex forbydes ?

I forlængelse af SF’s beslutning om at arbejde for iværksættelsen af en længere række sociale tiltag, samt en kriminalisering af købere af sex – inviterer kommunalbestyrelseskandidat
Balder Mørk Andersen fra SF på Frederiksberg til åbent debatmøde om prostitution.
Oplægsholderne er alle værd at rive en aften ud af kalenderen for.

Det er nemlig en stor glæde, at invitere til et møde med fire store kapaciteter:
Erfarne Dorit Otzen, som går ind for et forbud. Hun er forstander for Reden – STOP Kvindehandel i København, som dagligt hjælper prostituerede kvinder.

Mere betænkelig ved kriminaliseringen, er projektleder fra Pro Vejle, Vibeke Nielsen. Hun har ligeledes en mangeårig erfaring, og har de sidste fire år specifikt arbejdet med danske og udenlandske kvinder i prostitution.

Derudover kommer ekspert i prostitutionskunde-kultur, Claus Lautrup. Han har i indeværen-de år forfattet kundeundersøgelsen, ”Det skal ikke bare være en krop mod krop – oplevelse..” .

Som sidste blad i firkløveret, har vi Erik Hauervig fra Københavns Politi, der med sin store erfaring med bekæmpelse af kvindehandel, kan tilføre den vinkel der gør mødet komplet.

Mødet finder sted: Byggeriets Hus, Godthåbsvej 33 – Onsdag d. 19. oktober, kl. 19.00(NB. Det er den ensomme hvide bygning midt på pladsen med store glasvinduer)

Mødet er arrangeret af kandidat til Frederiksberg kommunalbestyrelse, Balder Mørk Andersen, som desuden sidder i SF’s ligestillingsudvalg, hvor han medforfattede det papir, der nu er SF’s politik på prostitutionsområdet.
Hvis du vil opdateres om mødet, så gå ind på hjemmesiden www.baldersf.dk/kalender
På denne side er der også mulighed for at læse SF’s nye prostitutions-vedtagelse, samt se flere rapporter og udgivelser om emnet.
For spørgsmål til arrangementet, kontakt da Balder på balder@baldersf.dk eller ring på 26140465.

0 tanker om “Skal køb af sex forbydes ?”

  1. Jeg synes absolut, det er halsløs gerning hvis køb af sex forbydes. Hvis du spørger mig, tror jeg, det er den direkte vej til flere “hændelige” voldtægter og muligvis også skilsmisser. Forestil dig den pæne ægtemand og fader, som altså har hang til S/M, men som ikke kan fortælle konen det uden at blive sat på porten. Hvis ikke han kunne få styret sine lyster et andet sted, hvor så? Hvorfor skal det kriminaliseres, at man har brug for sex? Hvordan kan de så tale om, at mennesker som er udfordrede på den ene eller anden anden måde skal have mulighed for at få sex på lige fod med os andre? Det bliver de jo nødt til at KØBE sig til for søren da! Og hvis det nu ikke længere skulle være legitimt at gøre noget, som enhver har lyst til – hvor er vi så henne? Er det i virkeligheden en slags forklædt pegepind mod en islamisk stat (forresten ved jeg ikke af at de har forbudt at købe sex ;o))

  2. Og husk nu – mit indlæg skal forstås sådan, at prostitutionen sker af fri vilje. Der findes faktisk kvinder, som VÆLGER den levevej – uvist hvorfor – men det er jo kun godt for andre, at der findes kvinder som de! Det skal ikke forstås som at jeg finder det i orden, at nogle kvinder TVINGES til prostitution. Det gør jeg nemlig IKKE. Men så længe der er tale om et decideret erhverv – og selvvalgt – ja så kan jeg ikke ligefrem se et kolossalt problem i det? Hvem generer de prostituerede ved at være prostituerede?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *