Prostitution: Læs hele 8. marts-initiativets program og SF-invitationen

Tagstillingmand.dkNu nærmer vi os dagen, hvor prostitutionsdebatten i Danmark får en længe ventet kickstart. Dagen hvor også mænd begynder at sige fra overfor udnyttelsen af kvinder i prostitution. Dagen hvor optog, debat, samt fest og musik sætter en bevægelse i gang.

8. marts-posterLæs programmet her: http://www.tagstillingmand.dk/program_mid.shtml eller download det også her: 8. martsprogram

Hvis du er SF’er eller sympatiserer med partiet, så ser vi meget gerne at går i optoget sammen med os andre. Læs den specifikke SF-invitation her: SF-invitation til 8. marts i Kbh. 

Den nedenstående flyer skal uddeles i Kbh. d. onsdag d. 6.-torsdag d. 7. og fredag d. 8. marts mellem 15 og 17. Hvis du har lyst til at give en hånd med dette, så mød op på Nørreport en eller flere af disse dage kl. 15. 8. marts-flyer

 Se flyer: 8. marts-flyer