Balder som folketingskandidat i København

Ja, det er mit håb at medlemmerne af SF i København finder, at jeg er en egnet kandidat til folketinget. I øjeblikket er vi nemlig i SF i København i gang med en urafstemning som skal finde de tolv kandidater, og i særdeleshed de fire der skal vælges som spidser. Jeg har derfor i denne tid brug for al den gode støtte jeg kan få. Har du som SF’er glædet dig over at besøge min hjemmeside, og set grobund for et stærkt kandidatur – sig det da endelig videre. Er du ikke SF’er men har alligevel fundet mine kommentarer spændende – sig det da endelig videre til de SF’ere du kender, eller send dem blot et link til min side. På forhånd tak for hjælpen, den vil jeg være glad for.

Opstillingsmaterialet sendes snarligt ud til alle medlemmer, men nedenfor kan du læse den A4-side som fortæller om mit kandidatur:

Balder Mørk Andersen

SF’er af hjerte og hjerne

Politisk visionsudpluk
Som folketingskandidat i København, vil jeg repræsentere SF i hele byen, og gøre hvad der skal til for at formidle vores stærke politik til den brede vælgerskare. Vi er gode på socialpolitikken, det grønne og det globale, herunder den spidse kritik af Irak-krigen. Selvom integrations- og retspolitikken er båret af vores sunde menneskesyn, får vi det ikke formidlet offensivt nok. Vi skal turde pege på problemerne uden at forstærke dem, samt modsvare det reaktionære hængedyng i alle dets former. SF’s længerevarende tavshed om integration, især under Muhammedkrisen, er uacceptabel, og hvor er SF når især børn svigtes i asylcentre, og der gennemføres uanstændige udvisninger? Hvad er vi bange for?

Ligestilling for både ♀ og ♂
Kampen for ligestilling betyder i sidste ende en fælles sejr for begge køn. Nye rettigheder til det ene køn, fører nye muligheder med sig for det andet køn. Jeg er garant for en ligestillingsprofil med fokus på både kvinder og mænd, og har til eksempel stået bag både vores prostitutions- og vores nye forældremyndighedspolitik samt udarbejdet et længere ligestillingsprogram.

www.baldersf.dk
En ny regering og et stærkt SF kræver en solid og opfindsom valgkamp, hvor vi som altid møder vælgerne i øjenhøjde, men hvor vi også i langt højere grad tager de nye virkemidler til os. Det har jeg gennem længere tid forsøgt ved at gøre min hjemmeside til et langtidsholdbart og levende værktøj, der konstant fremfører og debatterer SF’s og mine egne holdninger. Her kan man få et klart indtryk af en aktiv SF’er med bredt udsyn, der flittigt har repræsenteret SF med godt 40 trykte avisindlæg gennem det sidste års tid. Derudover har jeg hyppigt taget del i den frie debat på SF.dk, og arrangeret flere debatmøder for SF-København.

Vi tager kampen op
Vi er nu oppositionens ledende parti, med blomstrende mod og en sund ideologisk forankring, der ikke ligger på havets bund. En position, vi ikke kun har fået ved at presse regeringen med berettiget kritik, men også ved at fremføre vores visioner for et grønt og socialt retfærdigt Danmark med udsigt og overskud til verden. Lad os tro på egne evner og undslå os endnu en valgkamp som socialdemokratisk lillebror, og radikalt halehæng. Lad os sammen åbne verden med frihed i fællesskab, og gå forrest i en socialistisk værdikamp.

Selv agerer jeg altid ud fra min overbevisning – siger hvad jeg gør – gør hvad jeg siger – og står ved det – selv i modvind. Jeg håber derfor, at I vil betro mig hvervet som folketingskandidat.

Medlem af SF’s Ligestillingsudvalg (og SF’s Retsudvalg), 1.supp. til Frederiksberg Kommunalbestyrelse.
Uddannelse: (snarligt) Cand.mag i historie med idræt som bifag.
Opstillet af SF-Frederiksberg,
Børn: Svava på 17 måneder og lillebror kommer her i november.
Hjemmeside: www.baldersf.dk, mail: balder@baldersf.dk, tlf: 26140465.
Bopæl: Barn og ung på Østerbro, derpå syv år i Indre By, nu boende på Howitzvej 46, 3.tv, 2000 Frb.