Far køber ikke sex når der er festuge

De faste sexkunder bliver væk fra bordellerne, når der er familiehygge under Århus Festuge. Billedet er det samme som under store fodboldturneringer såsom EM, VM og ved store Champions League-kampe, hvor sex altså ikke er så nødvendigt. De færreste er desværre bevidste om, at kun 8 % af sexkunderne ser købesex som eneste mulighed for at få sex, og at langt de fleste kunder er gifte, eller lever i parforhold. Som Marianne Petersen fra Kompetencecenter Prostitution siger til Berlingske:

To tredjedele af de mænd, der køber sex, er helt almindelige familiefædre, og når der sker noget for hele familien, har de simpelthen ikke tid. Det er faktisk det samme, hver gang der er skoleferie.

Køb af sex skal kriminaliseres, og indtil da er fokus og oplysning om myter, baggrund og skadevirkninger vejen frem. Se her den SF-beslutning jeg var medskribent på, og gennem længere tid arbejde på at få vedtaget: Køb af sex skal kriminaliseres

0 tanker om “Far køber ikke sex når der er festuge”

 1. Jeg køber sex, og har det utrolig godt med det. Sex er fedt, og i min optik selve formålet med livet.

  De prostituerede jeg kender har alle det job de har fordi de kan li’ penge og sex, og lever med at de skal kneppe nogle mindre attraktive typer. Life is not perfect, men der findes LANGT værre skæbner end et liv som prostitueret.

 2. Hej Nicolai
  Du har det fedt med at købe sex, men har du overvejet om de kvinder du benytter har det? Ved at sige, at der er noget der er langt værre end at være prostitueret, indrømmer du at du betragter det som værende slemt, men kigger alligevel blot på dit eget behov. Tror du virkelig at de fortæller dig den sande historie om deres liv som prostitueret? Hvis de fortalte dig at de hadede det, ville du så fortsætte som kunde dér?
  Hvis vi ser bort fra at du nok er hetero, ville du så kunne nyde at blive penetreret og sutte på ti forskellige mænd hver dag?
  Er købesex i øvrigt din eneste mulighed for at få sex?
  Vh. Balder

 3. Hej Balder

  Jeg har stor sympati for de kvinder jeg benytter mig af. Den prostituerede jeg havde sex med i nat vil f.eks. giftes med mig, hvorfor jeg konkluderer, at jeg ikke er nogen dårlig oplevelse 🙂

  Der findes værre ting end at være prostitueret. F.eks. at være hjemmehjælper, tjene 10.000 efter skat og skulle skifte ble på gamle mennesker. Men som jeg skrev før, så er livet ikke perfekt. Ingen har lovet nogen et problemfrit liv, men vi gør alle, hvad der skal til få at indfri egne forventninger og ambitioner. For nogen er prostitution vejen.

  Du spørg om jeg vil “nyde” det. Næh, det ville jeg givetvis ikke, men det er jo et arbejde som “jeg” har valgt af egen fri vilje, og som jeg får penge for.

  Købesex er ikke min eneste mulighed, men det har flere fordele over sex jeg dater mig til. Har jeg lyst til sex kan jeg få en kvinde til at komme hjem til mig inden for kort tid. Hun går igen efter nogle timer eller den følgende morgen. Hun kan dumbes igen uden skrål og skrig.

  Dit “problem” er, at du betragter prostituerede som svage, hjælpeløse ofre, som du åbenbart er sat i verden for at hjælpe fordi du ved bedre, hvad der er godt for hvert enkelt af disse kvinder. Tilmed er den hjælp du så tilbyder, at placere disse kvinder i en offerrolle og erstatte deres job med et eller andet skatteyderbetalt idioti eller job som hjemmehjælper.

  Hvis hjemmehjælper jobbet er bedre en prostitution, hvorfor tager de så ikke jobbet? Måske fordi det alligevel ikke er helt så attraktivt?

 4. Hej Nicolai
  Når en prostitueret gerne vil giftes med dig, er det da for mig at se et råb om hjælp. Et håb om en anden tilværelse.
  Over for dig opretholdes en facade, men prøv næste gang, at tænke over hvordan hun egentlig har det, når du evt. er dagens femte kunde.

  Kunne du finde på at gifte dig med en prostitueret? og ville du i givet fald have det fint med at hun fortsatte som prostitueret? Hvordan ville du have det med at din egen datter blev prostitueret?
  Ja, jeg stiller dig altså nye spørgsmål.

  Livet er kun sjældent perfekt, men der er sgu ingen 8, 12, eller 16-årige der vågner op og siger: “Jeg vil være prostitueret”. Det er der ingen der har ambitioner eller forventninger om. Langt de fleste af kvinderne har haft problemfyldte liv, og med denne levevej vil der fortsat blive gjort skade mod dem. På trods af at du måske er ‘en nem, renlig, venlig og forhåbentlig sygdomsfri’ køber af sex, mener jeg at du medvirker til at skade disse kvinder.

  Du kalder det for et frit valg for kvinderne, men det overrasker dig nok ikke når jeg siger, at jeg har en lidt anden analyse af hvad der giver mennesker mulighed for at træffe frie valg.

  Jeg gør meget ud af ikke, at putte kvinderne i bås som ofre. Det er der nogen der er – andre er ikke. Ja, rent faktisk mener jeg, at mange er særdeles stærke kvinder, men som af samfundet skal gives bedre mulighed for at bruge denne styrke i et andet livsforløb der ikke nedbryder dem. Jeg ved ikke bedre end dem, og vil ikke pådutte nogen noget, men jeg ved hvor dybt skadeligt (fysisk og psykisk) og farligt det er at leve et liv som prostitueret. I et velfærdssamfund kan jeg ikke blot se på, at folk ødelægges.

  Der er flere grunde til at kvinderne har svært ved at komme ud af prostitution, så man kan slet ikke konkludere, at de anser det for bedre end at være fx hjemmehjælper.

  Hvilken sex er egentlig bedst for dig – den du køber eller den, hvor kvinder er sammen med dig uden at tænke på betaling?

 5. Jeg håber ikke du blev skræmt væk Nicolai (altså fra min side) idet jeg syntes diskussionen er interessant, og det er vigtigt at man kan være uenige uden, at bide hovederne af hinanden. Så ser frem til endnu et svar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *