Galatheas seksuelle feltstudier

Uanset om det viser sig, at beskyldningerne om feltstudier udi prostitution på det danske ekspeditionsskib Galathea, er korrekte eller ej, bør det alligevel være anledningen til atter at stille krav om etik for offentligt udsendte. I SF vil vi ikke acceptere, at udsendte danskere medvirker til en udnyttelse af kvinder i prostitution.

Det er beskæmmende, hvis statsfinansierede projekter går hånd i hånd med, at de udsendte skal have noget på den dumme på bekostning af mennesker på et langt lavere økonomisk levetrin.

SF vil have, at der skal etableres en etisk kodeks, der forbyder køb af sex i udsendelseslandet for alle udsendt af den danske stat eller andre offentlige myndigheder.

(Læserbrev bragt i Information tirsdag d. 15. maj 2007)

0 tanker om “Galatheas seksuelle feltstudier”

 1. Det åbner jo op for uanede muligheder for adfærdsregulering af andre menneskers lovlige men upassende adfærd!

  Fx bør det ikke bare være forbudt for offentlige ansatte at købe sex, næ de må slet ikke gå i seng med fattige mennesker overhovedet, så sker der ihvertfald ingen misforståelser!

  … og nu I er gang bør I også pålægge offentlige ansatte at opfører sig økologisk, bæredygtigt og moralsk forsvarligt i deres fritid.
  Fx bør de undersøge at ingen børnearbejdere eller andre underbetalte fattige har været med til at producere de varer de køber.

  Offentlige ansatte bør også have pligt til at forurene mindre, sparer mere på el og vand, have etniske (helst muslimske) venner samt mindst en gang om året melde sig som indsamlere til gode formål.

  … I kunne også bare foreslå at udskifte offentlige ansatte med robotter, de ville være nemmere at styre end rigtige mennesker!

  Mvh. Frigg

 2. Den ‘sag’ om druk på Galathea er simpelthen så smålig at man græmmes! Jesus Christ, har SF ikke noget bedre at bekymre sig om?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *