Stop udvisningen af Rose – offer for menneskehandel og sexslaveri

Der er oprettet en underskriftsindsamling til fordel for Rose på denne side:
Rose.skrivunder.dk

Det er en måde, at arbejde for en omstødelse af denne åbenlyst umenneskelige urimelighed – ja det er decideret menneskefjendsk, hvad Venstre, Konservative og Dansk Folkeparti har gang i.

Men gør eller bare, hvad der ellers står i din magt – skriv et læserbrev, nævn sagen på din blog. Og husk desuden at Roses sag er et symptom på en generel ummenskelighed i dansk asyl- og flygtningepolitik. Ikke alle får deres sager i pressen – så glem ikke at det også er den generelle politik og de skjulte sager som kritikken desuden skal rettes imod. Vi må jo ikke risikere, at der bare opstår tavshed, efter Roses evt. redning. Det er den taktik som regeringen hidtil har levet på. Sager der når i pressen ændres – resten kører ubemærket videre.

Læs tidligere indlæg her: Udvist til død eller lemlæstelse – sagen om Rose fra Nigeria og 3F skriver om sexslave på flugt i Danmark

0 tanker om “Stop udvisningen af Rose – offer for menneskehandel og sexslaveri”

  1. Din kære Rose er blevet sendt et sikkert sted hen,uden for bagmændene rækkevidde et sted i Afrika.Du kan være sikker på at fik hun opholdstilladelse i Danmark går trommerne i Afrika og snart har vi fyldte fly med kvinder,som påstår de er blevet tvunget til prostitution i Danmark og risikerer livet ,hvis de bliver retuneret.Hvor naive skal vi være?

  2. “Din kære Rose er blevet sendt et sikkert sted hen,uden for bagmændene rækkevidde et sted i Afrika” – det fremstår som et postulat, og jeg tror ikke på det. Skulle hun som et frit menneske tage til et fremmed Afrika-land uden at se sin familie i fremtiden?

    Asyl og ny identitet i DK ville sikre hende og kontakten til familien.

    Men hvad er et liv for dig, når det kan ofres på den umenneskelige asyl-og flygtningepolitiks alter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *