Københavnsk galimatias igen igen

Demokratiet står nu for alvor tilbage som den store taber efter at Winnie Berndtson trækker sig fra den a-socialdemokratiske gruppe på Rådhuset. Hele kabalen skal nu lægges på ny, og efterhånden er intet sikkert i den københavnske udgave af politik. Sikke et fornøjeligt arbejdsklima BR kan se frem til i en rum tid!

Trist for vælgerne og demokratiet der bliver taget som gidsler af personproblematikker og hullet moral hos en gruppe politikere. Ritts offentlige guillotinering af markante S-figurer slår nu tilbage som en boomerang. Hun er for alvor blevet straffet for sin magtfuldkommenhed. Bliver hun nu overhovedet Overborgmester? Ja, jeg siger ikke mere om dette indtil videre – andet end: Hvordan syntes du selv det går Madam Ritt?.

Det bliver spændende at høre om Winnie Berndtson får skruet en bedre forklaring sammen end den som Finn Rudaizky (ex-S) præsenterede. Det var direkte pinligt, og den slags medvirker udelukkende til at øge politikerleden hos folket.
Måske involverer Berndtsons forklaring en elsker fra den borgerlige blok, som nu kan sige goddag til ‘et par gode ben’!

PS. Læs om sagen hos Politiken.
Ydermere er denne gamle artikel fra Ekstra Bladet ikke mindre interessant nu
Alle frygter Ritt

PPS. Da medierne ikke har fattet det, vil jeg lige understrege at Wallait Khan ikke er medlem af SF, men udelukkende er en løsgænger der har støttet konstitueringen mellem S, RV, SF og Ø.

0 tanker om “Københavnsk galimatias igen igen”

 1. En grundigere indføring i Københavnsk politik er vist påkrævet for skribenten. Ritt er blot den som fører øksen, for Winnie B har de sidste 8 år gjort sig grundigt upopulær i både S og de andre partier. Hun skulle stå spidsen for et udvalg som skulle overveje en demokratisering af Københavns Kommune…har du set udvalgets resultater? Nej, vel. Hun ansatte sin tidligere elsker, men synes ikke hun behøvede at fortælle noget om det, synes heller ikke at tilsynsrådets udmeldinger om inhabilitet behøvede at have nogen konsekvens.

  Samtidig med det har hun haft et kanont højt fravær i Økonomiudvalget (se selv KKs hjemmeside) og blev væk fra S-møder hvis hun ikke kunne lide indholdet.

  Det er fair nok du ikke kan lide Ritt, men at basere sin troværdighed på anonyme kilder i en EB-artikel…det er simpelthen ikke godt nok Balder. Om igen.

 2. Hej Lars
  Jeg har stor respekt for Ritt, som jeg betragter som en af sin tids væsentligste politikere.
  Winnie B’s eskapader er mig naturligvis bekendt, men altid spændende når andre (som dig) kan tilføje noget.
  Ekstra Bladets gamle artikel er på ingen måde min kilde til noget som helst (jeg læste den faktisk først da mit indlæg var færdigt, og satte det da kun ind som en service).
  Alt hvad jeg skriver står jeg inde for, og da det er en blog med personlige holdninger, føler jeg mig ikke altid tvunget til dyb kildeunderbygning . Det er jo ikke en videnskabelig artikel (-;
  (Hvor jer selv er på ukendte territorie, finder jeg dog underbygning yderst væsentlig)
  Kritik er du under alle omstændigheder meget velkommen til at komme med når som helst.
  Venlig hilsen Balder

  PS. Når du skriver at Ritt fører øksen, lader det vel egentlig til, at vi er meget enige i dette aspekt. Jeg påpeger da blot at hendes metode indtil videre fører til, at de halshuggede som en anden Hydra vender tilbage med to nye ansigter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *