0 tanker om “Støt Reden ved at tage til Julekoncert på lørdag”

 1. Humanstain – at du formår, at få din egen kamp for fortsat at få lejlighed til at købe sex – til at gå hånd i hånd med en dybfølt omsorg for især de udenlandske prostituerede, er vitterligt talentfuldt. Men ikke desto mindre finder jeg det særdeles hyklerisk.

  I øvrigt vil jeg oplyse dig om, at Reden (som der holdes julekoncert for) og Reden Stop Kvindehandel (RSK – som er en del af regeringens handlingsplan) ikke er det samme. Bare så du for fremtiden ved, hvorhen du skal rette din kritik.

 2. Jeg ved, du finder det hyklerisk, Balder. Men det er fordi du mangler at forstå den dimension, at prostituerede og deres kunder ikke er hinandens fjender eller modstandere. Selv om du kan se den udførtligt beskrevet på min og en lang række andre blogge.

  Omkring overtrædelsen af menneskerettighederne: Er det virkelig dit bedste svar, at RSK og Reden formelt er forskellige organisationer? Ligger der ikke en lillebitte smule hykleri i dette? Kunne du ikke i stedet forholde dig til, at dit parti, i lighed med alle andre undtagen Enhedslisten, har støttet disse gentagne brud på menneskerettighederne?

 3. Du vælger at tale om en evalueringsrapport, (hvor jeg ikke kan læse hvad du mener med din henvisning til s. 19) – under et indlæg om en julekoncert for Reden. Deraf antog jeg, at du ikke havde forstået forskellen mellem Reden og RSK.

  Du starter et indlæg med nedladenhed, og fortsætter derpå med at sige “at jeg ikke har forstået” din dimension, selvom du udemærket ved at det er et spm. om holdninger og forskelligt syn på politiske løsninger. Forventer du seriøst, at jeg skal indgå i debat med det udgangspunkt?

  Jeg har svært ved at se dybden i din menneskerettigheds-respekt, når du i udgangspunktet ikke lader til at kære dig synderligt om disse udenlandske kvinders helbred.

 4. Beskrivelsen af beskyttelsestilbudet findes på side 19 og fremefter. Allerede på næste side begynder det med menneskerettighderne, og det fortsætter på side 21.

  Selve udgangspunktet for dette er, at du retter en masse anklager mod horekunder som mig; i mit tilfælde senest for ikke at kere mig synderligt om prostitueredes helbred. Jeg vil vældig gerne disktuere disse anklager. Men i første omgang vil jeg gerne lige se, om du holder din egen sti ren. Og i modsætning til dine anklager mod mig, som er baseret på tro og fornemmelser, så er det en dokumenteret kendsgerning, at du og dit parti støtter et system, der systematisk forbryder sig mod udenlandske prostitueredes menneskerettigheder.

  Det er det, jeg beder dig om at forholde dig til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *