‘Ups, den sved’ – hør den fantastiske valgsang

Hør sangen “Ups den sved” ved at klikke på linket. Den ligger også på forsiden.

SF-Frederiksberg sender en lille valgsang ud i æteren. Vi har ikke selv skrevet den. Det har Randers-bandet Je m’apelle Mads. Og nu vi befinder os på Frederiksberg, er den jo som skrevet til os. Lyt til sangen – læs teksten her – og vælt Fogh.

Ups den sved
4 år endnu uden kærlighed
Ups den gled
4 år det føles som en evighed

Hey Anders Fogh ………………
Hvorfor stirrer du sådan på mig?
Hey Anders Fogh…………
Jeg bliver bange og løber min vej

Dit kryds skal ikke gå til spilde
Jeg krydser ved de vilde
De milde
Jeg har krydsedille
Jeg krydser lige her
Og krydser lige der
Jeg krydser mine fingre
Og jeg krydser mine tæer
Sætter kryds ved de røde
De grønne og de blå
Jeg krydser ved de gule – men ikke ved de grå

Ups den sved
4 år endnu uden kærlighed
Ups den gled
4 år det føles som en evighed

Hva’ fa’ n er det egentlig der sker
For de borgerlige partier
Består de kun af mænd
Der godt kan lide at stirre
På den vildeste måde
Har du klukker i dit hoved
Så skal de spærres op, så alle har forstået
At Helge Adam, Bertel og Anders
Kan se herfra og til Randers
Er der noget som der ikke er løgn
Der kan være mange fluer i de der øjn’

Ups den sved
4 år endnu uden kærlighed
Ups den gled
4 år det føles som en evighed
Hey Anders Fogh ………………
Hvorfor stirrer du sådan på mig?
Hey Anders Fogh…………
Jeg bliver bange……..og løber min vej

0 tanker om “‘Ups, den sved’ – hør den fantastiske valgsang”

  1. En sang om kærlighed. Kærlighed er ikke ensbetydende med sex. Der er for mange seksuelle undertoner i det politiske liv. Der tales ikke direkte om det, men Fogh kalder det religion. Der er også for meget parallelsamfund i det politiske liv. Jeg kunne ønske mig en afsløring af de gudelege politikerne har gang i hvor de ulovligt tyranniserer mig med styring af min tilværelse. Mit liv skal ikke være politisk styret. Det er fandeme perverst.

    Jeg stemmer på det parti, der afslører magtmisbruget og krænkelsen af min retssikkerhed. Ellers får ingen min stemme!

  2. Hvorfor er SF blevet til et dumt parti med dumme tovholdere? Man mister stemmer på sexfokusering. Jeg kan ikke fordrage utidige sexfikserede mennesker og de skal fandeme ikke trænge sig på. Politik er ikke sexet og skal ikke være det. Villy skal ikke snakke om knibskhed for det er ikke et ord, der hører hjemme i en valgkamp, der skal handle om rammerne for borgernes frie liv uden politisk indgreb.

    SF skal ikke bryde sig om, at blande sig i min privatsfære.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *