2 tanker om “Søvndal svarer igen i JP ang. Bent Jensen”

  1. “VKOs historieforståelse”
    Så Søvndahl mener at intet er rigtigt og intet er forkert. Det hele er ligegodt, det er bare folks historieforståelse der er forskellig? Hvis DIIS skriver en rapport som er klar hvidvaskning af KGB’s danske fanklub(visse SF medlemmer inklusiv), så er det vel lovligt at kræve en ommer, eventuelt med en forsker som ikke rendte rundt med Lenin T-shirt for 20-30år siden, og derfor intet har at skjule.
    Objektiv forskning er utopi, men det kunne da være rart for engang skyld at høre på forskning fra den højre del af klasseværelset, I har jo Carsten Niebuhr Instituttet, RUC og diverse andre.

  2. Præcis, præcis. I stedet har MSM kastet sig over en mistænkeliggørelse af Bent Jensen. Et personligt hævntogt skriver Berlingske (sic.), thi Bent har jo vundet, og kunne han så ikke bare lade de gamle forrædere være i fred.
    Uanset om Jørgen Dragsdahl kan dømmes eller ej er det smukt at nogen løfter sløret. DIIS var ikke anvendeligt, da deres kommisorium var skrevet som et kompromis med bl.a. nogle af de mennesker der har noget at skjule.

Der er lukket for kommentarer.