Top 10 over udsagn der har ført til eksklusion fra Dansk Folkeparti

Dejlig shawarmaPå et herretoilet i Indre by, faldt jeg i dag over et dokument fra Dansk Folkeparti, som rummer citater der kan tilskrives de ni ekskluderede medlemmer af Dansk Folkeparti. Underskriverne Carl Christian Ebbesen, organisatorisk næstformand og Kristian Thulesen Dahl, DF-næstformand lægger i papiret vægt på, at citaterne alle er bevis på at ’De 9’ søgte at erodere partiets grundlag med utidige kommentar og tanker, der er i direkte modstrid med partiets linje. Det anføres at partiet papiret er strengt fortroligt, og kun må lækkes til pressen den dag der serveres Rådhusfalafel i moskeerne, og folketingets talerstol er erstattet af et bedetæppe.

Dokumentation

1001 Nats Eventyr fra Forlaget VandkunstenFølgende 10 eksklusionsudløsende udsagn kan med sikkerhed tilskrives ‘De 9’.

10. ”Slaget ved Isted – der tabte vi vist nok.” 
9. ”Jeg har læst lidt af koranen.”
8. ”Samarbejdspolitikken under besættelsen sparede altså Danmark for mange problemer.” 
7. ”Dagpenge”
6. ”Jeg vil gerne bede om ordet.”
5. ”Jeg læste ‘1001 Nats Eventyr’ for mine børn i går.”
4. ”Øhh, hvad med dialog.”
3. ”Shawarma – det smager da meget godt.”
2. ”Jeg syntes at wc-papiret til årsmødet var hårdt og genbrugsagtigt.”Osama bin Laden toiletpapir
1. ”Jeg har et forslag.”