Vendetta mod Akkari – selvforskyldt og rimelig eller hvad ?

“Så fik vi ham, den grumme muslim” må de tænke i regeringen og hos DF. Nu kan DF holde den sorte gryde i kog, og regeringen kan ånde lettet op for en stund, for ‘muslimer’ i landet ønsker at omstyrte vort samfund og dræbe de folkevalgte!

Lad mig kort ridse et par ting op: Akkari har indtil videre gjort en særdeles uheldig figur, der leder tankerne hen på Saddams informationsminister. Rejsen til Mellemøsten kastede benzin på bålet og han og Islamisk Trossamfund har talt med to tunger ved flere lejligheder. Hans udtalelser på videoen optaget med skjult kamera, er naturligvis malplacerede og meget lidt morsomme. Så når jeg efterfølgende delvist forsvarer ham, er det altså ikke fordi han høster særskilt stor anerkendelse herfra.

 • Akkaris joke skal ikke opfattes som en trussel, men som en latterlig satirisk kommentar i (såkaldte) venners lag. Hans brøde skal høste ‘dom’ udfra dette. Hvis det virkelig var noget han mente, ville han jo ikke sige det i selskab med en person som han ved er fransk tv-mand.
 • Akkaris joke var tænkt fremsat privat og ikke offentligt. Derfor er det malplaceret, at sidestille den med JP-tegningerne som tryktes til offentlig brug.
 • Bemærkninger om at Akkari ikke har forstået, at ord er farlige i denne periode og skaber virkelighed, er ligeledes skudt over målet, eftersom han nok aldrig ville have udtalt det i offentligt regi, og med mindre der er tale om konspiratorisk terrorplanlægning er det altså det der er gældende for mig.
 • Jeg køber hans undskyldning, og finder den ærlig og reel. For første gang nærer jeg nogenlunde tillid til hans udtalelser.

Jeg håber ikke at den danske offentlighed bliver så satireforskræmt, at vi alle selv mister evnen til at se indad, og trække på skuldrene over det vi finder tåbeligt. Jeg tror altså, at der er faldet mange dårlige jokes i de danske hjem under denne krise. Tænk hvis man havde infiltreret Mogens Camre, Morten Messersmidt eller andre DF-folk under denne krise, og efterfølgende anklaget dem for alle privat fremsatte ytringer. Sikke et scenarie.

De radikale ved godt, at dette giver dem point, og jeg kan på ingen måde forestille mig at det er denne sag der giver Naser Khader mindre lyst til politik. Jeg syntes det er trist, at han skal bevæge sig med PET-folk, og de ved da godt at dem der er værd at frygte, er dem som konspirerer i smug og ikke med en fremmed fransk filmmand. 
Vi oplever derudover efterhånden et kapløb om, hvem der først får anmeldt nogen til politiet. I dag sendte RV så Elsebeth Gerner i byen, og det er jo latterligt eftersom politiet under alle omstændigheder selv ville rejse sigtelse, hvis der var grundlag for det.

Kort sagt, kører den u-analytiske vendetta nu mod Akkari. Nu øjner mange chancen for at skubbe ham helt ud i mørket. Delvist selvforskyldt er det, men ude af proportioner og supertrist, at Pia K. kan stå og råbe op om fratagelse af statsborgerskab og udmeldinger fra Justitsministeren. Man kan omvendt også bemærke, at Akkari med sin hang til grov satire har vist sin forståelse for ‘det danske’, og da gør sig mere end fortjent til sit rødbedepas!

Nu ser jeg frem til, at se den franske udsendelse kl. 22, og jeg skal nok lave en update hvis jeg efterfølgende ser nogen grund til at revidere mine holdninger.

0 tanker om “Vendetta mod Akkari – selvforskyldt og rimelig eller hvad ?”

 1. En lille imam rejste
  Contributed by folkedybet on 5/04-06 kl. 16:03
  Topic: Muhammed-krisen
  I anledning af Ahmed Akkaris rejse til den nære orient.
  Af Folkedybet

  Tak til “En lille nisse rejste” (1848)
  Tekst: Jul. Chr. Gerson
  Melodi: J. C. Gebauer

  En lille imam rejste
  med ekstrapost fra land til land,
  hans agt det var at hilse
  på verdens største mand.

  Han kom til stormuftien
  og hvor de meget lærde bor,
  men mellem alle kæmper
  han tyktes ingen stor.

  Så rejste han tilbage
  og stirred i det danske vand,
  han smilte, thi nu havde
  han set den største mand

 2. Ikke desto mindre er det klart modbevist. Sprogforskere har fastlagt at Ahmed Akkari truede Nasser Khader. En joke er der næppe tale om.

  Hvis Johnny Hansen fremlagde samme joke som blev brodcastet til den danske befolkning, ville du så også acceptere Johnny Hansens undskyldning? Og givet fald, hvordan kan du acceptere vedkommendes undskyldning, når du ikke er ofret i udtalelsen?

  “Kort sagt, kører den u-analytiske vendetta nu mod Akari. Nu øjner mange chancen for at skubbe ham helt ud i mørket.” – Balder Mørk Andersen.

  Har du reelle beviser på der var tale om uanalytisk vandetta? Og hvorfor skulle man ikke skubbe fanatikere som Ahmed Akkari ud i mørket?

  Genereltset har du uhyggelig mange løsetråde i dette indlæg. Du har jo ikke fremlagt noget som helst som ikke er bygget på følelsesladte argumenter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *